Menukaart

Voorgerechten

 

Mandje brood met kruidenboter en pesto (V)  € 5,50

 Carpaccio van rode biet met geitenkaas (V)  € 8,50

Gefrituurde champignons in Weizener bierbeslag met knoflooksaus (V) € 8,50

Salade met ossenhaasreepjes en balsamico dressing € 9,50

Bonbon op basis van gerookte zalm  € 9,50

Carpaccio van gerookte runderlende met zonnebloempitten en
Parmezaanse kaas € 10,50

 

Soepen

 

Groentesoep gevuld met boerengroenten  € 5,50

Lichtgebonden kip kerrie soep  € 6,50

Spinaziesoep (V)  € 6,50

 

Hoofdgerechten – Vlees

Schnitzel geserveerd met boerengroenten en spek  € 15,00

   Varkenshaas saté met atjar, kroepoek en gebakken ui  € 17,50

Kalfslever met spek en ui  € 19.50

Lamskoteletten met rodewijn jus  € 20,50

Trio van biefstuk van de haas, kipfilet en varkenshaas  € 22,50

geserveerd met gebakken champignons en ui

Gegrilde runder rib-eye met kruidenboter  € 23,50

Specialiteit van het huis:

Biefstuk van de haas met keuze uit pepersaus of gebakken champignons en ui

175 gram  € 25,75            225 gram  € 28,75

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, warme groenten en rauwkostsalade

 

Hoofdgerechten – Vis

 

Gegrilde zalmfilet geserveerd met dillesaus € 19,50

3 in roomboter gebakken sliptongen € 22,50

 

Vegetarisch

 

Stoommand gevuld met diverse groenten € 15,00

Vegetarische quiche € 17,50

 

Kindermenu

 

Keuze uit mini schnitzel, frikandel, kroket of kipnuggets € 6,50

 geserveerd met frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje

 

Nagerechten

 

Dame Blanche  € 7,00
Romig vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Vers fruit geserveerd met sorbetijs en slagroom € 7,50

Hangop met fruit en koekkruimels  € 8,00

Coupe Dorpszicht € 8,50
Romig vanille-ijs met advocaat en slagroom overgoten met boerenjongens

 Cheesecake met ijs en slagroom € 8,50

Koffie – geserveerd met bonbons

Diverse soorten koffie  vanaf  € 2,85