Menukaart

Voorgerechten

 

Mandje brood met kruidenboter en pesto (V)  € 5,50

Gefrituurde champignons in Bockbier bierbeslag met knoflooksaus (V) € 8,50

Wildpaté of gamba’s met winterse salade  € 9,50

Duo van koud- en warm gerookte zalm  € 10,50

Carpaccio van gerookte runderlende met zonnebloempitten en
Parmezaanse kaas € 10,50

Carpaccio van hert met bospaddestoelen  € 11,50

 

Soepen

 

Groentesoep gevuld met boerengroenten  € 5,50

Andijvie soep met rookworst  € 6,50

Bospaddestoelen bouillon (V)  € 7,00

 

Hoofdgerechten – Vlees

Schnitzel geserveerd met boerengroenten en spek  € 15,00

   Varkenshaas medaillons gegratineerd met brie € 18,50

Kalfslever met spek en ui  € 19.50

Wild stoofpotje met stamppot bitterbal € 20,00

Trio van biefstuk van de haas, kipfilet en varkenshaas  € 22,50

geserveerd met gebakken champignons en ui

Proeverij van gans  € 22,50

Specialiteit van het huis:

Biefstuk van de haas met keuze uit pepersaus of gebakken champignons en ui

175 gram  € 25,75            225 gram  € 28,75

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, warme groenten en rauwkostsalade

 

Hoofdgerechten – Vis

 

Gegrilde zalmfilet geserveerd met dillesaus € 19,50

3 in roomboter gebakken sliptongen € 22,50

 

Vegetarisch

 

Paprika gevuld met wokgroenten en champignonragout € 17,50

Vegetarische quiche € 17,50

 

Kindermenu

 

Keuze uit mini schnitzel, frikandel, kroket of kipnuggets € 6,50

 geserveerd met frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje

 

Nagerechten

 

Dame Blanche  € 7,00
Romig vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Crème brûllée met slagroom € 7,50

Tiramisu met ijs, karamelsaus en slagroom € 8,00

Coupe Dorpszicht € 8,50
Romig vanille-ijs met advocaat en slagroom overgoten met boerenjongens

 Kaasplankje € 9,95
Tip! 10 jaar oude port(€ 4,00)

 

Koffie – geserveerd met bonbons

Diverse soorten koffie  vanaf  € 2,85