Arrangementen

Mededeling

Via deze weg willen wij u mededelen dat wij besloten hebben om geen bruiloften, recepties en partijen te verzorgen. Wel kunt u nog bij ons terecht voor vergaderingen en lezingen.

Wandelen

Een dagje wandelen en de omgeving van het mooie dorp Oene verkennen gelegen op de Veluwe: dat kan. Bij ons zijn verschillende soorten wandelroutes te krijgen door Oene en omgeving heen die ook wel het ”klompenpad” genoemd worden. Routes die variëren van 5 tot 40km. Startpunt Café Restaurant Dorpszicht waar u eerst een lekker kopje koffie met gebak kunt kijken voordat u een start maakt aan de wandelroutes. Klaar met wandelen en trek? Een hapje eten kan ook altijd! Voor ons aanbod kunt u kijken onder het kopje ”Menukaart” of klik hier


 

Happen en trappen

”Café Restaurant Dorpszicht” doet ook mee aan het principe “Happen & trappen”. Wat is het eigenlijk? Bij Happen en trappen is er voor u een fietsroute uitgestippeld over de Veluwe, een route waarbij u langs 5 locaties over de Veluwe gaat en hier een gerecht krijgt. Café Restaurant Dorpszicht regelt het nagerecht, u krijgt een keuze tussen 2 nagerechten. Andere gerechten krijgt u bij de volgende locatie’s: 

  • Koffie en gebak bij Hotel de Witte Berken - Startpunt
  • Voorgerecht bij Hotel Restaurant de Vossenberg
  • Soep bij Restaurant 't Edelhert
  • Hoofdgerecht bij Eethuis Eekterzicht
  • Nagerecht bij Café Restaurant Dorpszicht


Arrangement te reserveren via deze link.